O nama

Fun Baby je obiteljski posao koji smo započeli kao roditelji koji su većinom i sami koristili proizvode koje imamo u našoj ponudi, uz želju da predstavimo nove, moderne, zanimljive, stilske i prirodne proizvode za bebe, djecu i obitelj.
 
Naša tri sina su nas puno naučili kroz svoj razvoj i odrastanje te bismo svojim iskustvom i vama željeli olakšati roditeljstvo i odluku o prirodnim i zdravim proizvodima te vas upoznati s modernim i bogatim dizajnom dječje opreme. Upravo zbog toga sve proizvode biramo posebno za vas u nadi da ćete osjetiti našu pažnju i pozitivne vibracije.
 
U našoj trgovini možete naći zaista predivne brendove koji osiguravaju lijepe, zabavne, dugotrajne, ekološke i netoksične proizvode. Naša trgovina je mjesto gdje ne morate brinuti o odlukama koje donosite jer vam naši savjeti i iskustvo dopuštaju da pri odabiru maštate, budete kreativni i, ono najvažnije, da se zabavite.
 
Ukoliko imate bilo kakva pitanja, željeli biste s nama podijeliti svoje mišljenje ili trebate više informacija o proizvodima i kupnji, slobodno nas kontaktirajte e-mailom na [email protected] ili telefonom na +38595 382 2244. Svakako nas pratite na Facebooku i Instagramu gdje svakodnevno donosimo novosti. 
 
Želimo vam zahvaliti što podupirete naš posao i trudit ćemo se da vam Fun Baby donese zadovoljstvo, inspiraciju i učini roditeljstvo zabavnim kao što je i nama. 
 
Fun Baby je dječja trgovina bajkovito lijepih proizvoda, a u isto vrijeme prijateljski usmjerena djeci, prirodi i životinjama.
 
Vidimo se u stvarnom svijetu!
 
Vaš Fun Baby Tim!