Novo

Više pogleda

Nosiboo Go - Prijenosni Nosni aspirator

Šifra:NO-02-03

Prvi recenzirajte ovaj proizvod

kn1.299,00 

Dostupnost: Na skladištu

Details:

    


 


Predstavljamo Vam novog člana Nosiboo obitelji - Nosiboo Go prijenosni nosni aspirator! Nosiboo Go je revolucionarni medicinski uređaj u dječjoj higijeni: prijenosan je, punjiv i snažan. Spreman za upotrebu gdje god poželite. Nosiboo Go radi na principu najnovije tehnologije (UPT) s konstantno jakom i efikasnom usisnom snagom. Samo ga spremite u torbu i budite bezbrižni bilo gdje.

Detalji

Predstavljamo Vam novog člana Nosiboo obitelji - Nosiboo Go prijenosni nosni aspirator!

 

Nosiboo Go je revolucionarni medicinski uređaj u dječjoj higijeni: prijenosan je, punjiv i snažan. Spreman za upotrebu gdje god poželite. Nosiboo Go radi na principu najnovije tehnologije (UPT) s konstantno jakom i efikasnom usisnom snagom. Samo ga spremite u torbu i budite bezbrižni bilo gdje.

 

Nosiboo Go stvoren je kako bi pružio trenutnu pomoć djeci na putovanjima ili u šetnji. Li-Polymer baterija omogućuje da se Nosiboo Go napuni bez potrebe za dodatnim baterijama.

 

Radi na principu UPT-a (Ultimate Power Technology). UPT - učinkovita i jedinstvena tehnologija koja se temelji na protoku zraka stvara stalno visoku, ali nježnu usisnu snagu.

 

Pingvin glava - olakšava život majkama i njihovoj djeci; glava je jedini dio uređaja koiji treba čistiti nakon uporabe. Može se razdvojiti u sekundi i jednostavno oprati pod tekućom vodom. 

 

Nosiboo Go je BPA free. Razvijajući liniju proizvoda, koriste se isključivo materijali koji su potpuno bezopasni za ljude. To je osigurano strogim i temeljitim testiranjem.

 

Jačina usisa: 0,04 bara bez opasnosti od oštećenja sluznice

Razina buke: 55 dB – 62 dB

Težina: 375g

Performanse motora: 32W

Diferencijalni tlak: 40 mbar

Max. protok zraka: 0,8 L/sec

 

 

 

 

   


 

Rok isporuke: 1 - 2 tjedna

Tagovi proizvoda

Drugi ljudi su označili ovaj proizvod sa slijedećim oznakama:

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

Recenzije

Napišite vlastitu recenziju

Samo registrirani kupci mogu dodjeljivat recenzije. Molimo Vas, prijavite se ili registrirajte se.